Stagepiano's
Buffet piano
Upright piano
Vleugels
Keyboards

Elektrische piano’s

Om een piano te kopen ben je bij Muziekcentrum Schimmel in Bussum aan het juiste adres. Muziekcentrum Schimmel verkoopt elektrische piano’s in verschillende modellen van de merken Roland en Casio.

Ons aanbod piano’s

  • Stage piano
  • Buffet piano
  • Upright piano
  • Vleugel

De elektrische piano’s van Muziekcentrum Schimmel zijn aantrekkelijk in prijs en hoeven nooit meer gestemd te worden.

De piano’s die Muziekcentrum Schimmel verkoopt zijn allemaal aanslaggevoelig en afhankelijk van het merk en het model zijn de aanslaggevoeligheid en de weergave van de tonen en klanken nog te finetunen.

Een elektrische piano koop je niet zomaar! Wij maken graag een afspraak met u zodat u de piano van uw keuze bij ons in de winkel kunt uitproberen. Want pas als je bij Muziekcentrum Schimmel ervaren hebt hoe de piano’s spelen, ben je pas echt overtuigd.

Klik op de foto om naar ons piano assortiment te gaan.

Bij alle artikelen zit een knop om direct een afspraak met ons te plannen. Uiteraard kun je bij Muziekcentrum Schimmel ook terecht voor de benodigde bladmuziek. De lesmethodes die door de Gooische Muziekschool worden gehanteerd zijn via onze web shop te bestellen. Ook het populaire assortiment ‘Easy Piano’ is bestelbaar via deze site.

Speciaal voor leerlingen hebben wij een mogelijkheid om een piano in huurkoop te verkrijgen. Elders op deze site is daar meer over te lezen.

Keyboards

Ook voor een keyboard ben je bij Muziekcentrum Schimmel aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende types keyboards en hebben gekozen voor keyboards met 61 toetsen. De meeste keyboards zijn aanslaggevoelig.

Ons aanbod keyboards

Muziekcentrum Schimmel heeft gekozen voor de merken Roland en Casio, maar op bestelling zijn doorgaans ook andere merken leverbaar.

De keyboards beschikken over uitgebreide secties met ritmes, instrumenten en interne songs. Op een keyboard kun je gebruik maken van de uitgebreide begeleidingsmogelijkheden waardoor je compleet als ‘one-man-band’ kunt optreden.

Uiteraard zijn ook de benodigde standaards door Muziekcentrum Schimmel te leveren.

Speciaal voor leerlingen hebben wij een mogelijkheid om een keyboard in huurkoop te verkrijgen. Elders op deze site is daar meer over te lezen.

Klik op de foto om naar ons aanbod te gaan.