Muziekcentrum Schimmel

Bestellingen bij Muziekcentrum Schimmel

Voor vrijwel alle instrumenten kunnen wij accessoires leveren. Heb je iets nodig, of het nu om snaren, een capo of een piƫzo element voor je gitaar gaat, of stokken of rods voor de drummer, kom dan langs in onze winkel.

Het is onmogelijk om alle accessoires in de webshop op te nemen. De komende tijd zullen wel de meest gevraagde producten een plekje krijgen.

Het assortiment accessoires voor gitaar bevat uiteraard de nodige hoezen, kortom, voor elke gitaar hebben wij een passende hoes. Vanzelfsprekend hebben wij ook de verschillende maten capo’s en stemapparaten. Zowel voor de beginnende als voor de gevorderde gitarist hebben wij een passend assortiment snaren. En koop je ze per drie sets, dan is elke set een euro goedkoper!

Ben je op zoek naar effectpedalen, dan bevelen wij je een breed assortiment van Boss aan.

Of je nu op het podium staat, als publiek dichtbij het podium of in een studio zelf aan het musiceren bent, je moet voorzichtig zijn met je oren. Muziekcentrum Schimmel heeft de juiste gehoorbescherming in het assortiment. In het bijzonder de drumleerlingen adviseren wij om gebruik te maken van gehoorbescherming.

Vanzelfsprekend zijn er ook keyboard statieven en microfoonstands, evenzeer zijn er lessenaars en muziekstandaards. Gesteld mag worden dat Muziekcentrum Schimmel een totaal aanbieder is voor muzikanten.