Klassieke gitaren
Akoestische gitaren
Elektrische gitaren

Gitaar kopen

Wil je een gitaar kopen dan heeft Muziekcentrum Schimmel in Bussum het juiste aanbod voor jou. Of je nu op zoek bent naar een klassieke gitaar, een akoestische gitaar of een elektrische gitaar Muziekcentrum Schimmel verkoopt verschillende modellen van de merken Salvador Cortez, Ibanez, Alvarez, Angelo Lopez, Richwood, Paco Castilla en Esteve.

De gitaren in het segment “populair geprijsd” zijn van de merken Gomes en Salvador. Ideaal voor gitaarles

Muziekcentrum Schimmel biedt ook zogenaamde startersets aan. Je koopt dan een gitaar inclusief accessoires zoals een hoes. Bij alle drie de types gitaren is er een starterset in het assortiment opgenomen.

Ons aanbod gitaren

  • Klassieke gitaren
  • Akoestische gitaren
  • Elektrische gitaren
  • Basgitaren

Uiteraard verkoopt Muziekcentrum Schimmel ook kleinere maten gitaren. Bij de klassieke gitaren in de maten 1/4, 1/2, 3/4, 7/8 en 4/4. Bij de akoestische gitaren kunnen er ook reisgitaren (1/2 mensuur) en kleinere modellen, zoals het 3/4 model waar Ed Sheeran op speelt. En als je voor een kleiner model wilt gaan kan een ukelele een heel leuk alternatief instrument zijn. Ook in Ukelele’s heeft Muziekcentrum Schimmel volop keus.

Klassieke en akoestische gitaren kun je in de winkel uitproberen voordat je ze koopt. Bij de elektrische gitaren hebben we in de winkel beperkte voorraad en er voor gekozen ze alleen via deze webshop te verkopen. 

Klik op de foto’s om naar het gewenste assortiment gitaren te gaan.

De gitaren die Muziekcentrum Schimmel verkoopt worden ‘speelklaar’ afgeleverd, met andere woorden ze zijn helemaal nagelopen op oneffenheden en waar nodig afgesteld.

Uiteraard kun je bij Muziekcentrum Schimmel ook terecht voor de benodigde bladmuziek. De lesmethodes die door de Gooische Muziekschool worden gehanteerd zijn via onze web shop te bestellen.

Speciaal voor leerlingen hebben wij een mogelijkheid om een gitaar in huurkoop te verkrijgen. Elders op deze site is daar meer over te lezen.