Akoestische drumsets
Elektrische drumsets
Cymbals en hardware

Een drumstel kopen dat bij je past

Wanneer je een drumstel wilt kopen, wil je natuurlijk ook graag de perfecte kiezen. Muziekcentrum Schimmel helpt je graag bij het uitkiezen van het juiste drumstel. Of je nu voorkeur hebt voor een elektrisch of akoestisch drumstel, wij geven altijd graag het beste advies. Op basis van jouw wensen kijken wij met je mee om het perfecte instrument in huis te halen.

Een akoestisch of elektrisch drumstel kopen met persoonlijk advies

Muziekcentrum Schimmel verkoopt drumstellen van de verschillende topmerken, zoals Roland, Carlsboro, Mapex, Dixon en Tama. Wanneer je hardware vervangen moet worden, helpen wij je met de techniek en de juiste materialen om je drumstel weer tot in de puntjes te herstellen. Dit geldt ook voor het toevoegen van percussie. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor alle benodigde accessoires. We leveren onder meer stokken, brushes, hot rods en mallets.

Een ruim aanbod voor zowel beginnende als gevorderde drummers

Elk type drummer kan in onze winkel terecht voor instrumenten, materiaal en advies. Wij hebben het volgende assortiment aan slagwerk:

  • Akoestische drumstellen
  • Elektrische drumstellen
  • Djembés
  • Percussie

Ben je een beginnende drummer of wil je graag starten met je drumcarrière? Hiervoor bieden wij ook de mogelijkheden. Voor de starters verkopen wij onder meer de Mapex Tornado, de elektronische Carlsbro CSD130 en de Roland TD-1DMK en TD-1K. Speciaal voor leerlingen van de Gooische Muziekschool is het mogelijk om een drumstel in huurkoop te verkrijgen: probeer een akoestisch of elektrisch drumstel een tijdje uit en beslis dan pas of je het drumstel wilt kopen. Een ideale kans dus!

Altijd de beste service bij je nieuwe aankoop!

Wanneer iets niet in onze winkel beschikbaar of op voorraad is, kunnen wij de juiste artikelen voor je bestellen. Bekijk ook eens onze webshop, waar je met gemak je instrumenten, hardware en accessoires kunt bestellen. Bij bestellingen in Nederlands wordt in de meeste gevallen het pakket binnen 3 dagen aangeboden. Je bestelling afhalen is ook mogelijk. Bel naar 035- 685 26 23 en wij beantwoorden al je vragen.