Regelmatig krijg ik ouders in de winkel die met hun kind een muziekinstrument komen uitzoeken. Niet alleen vanwege mooi, maar vooral ook vanwege de maat. Als ik vertel dat kinderen op een te groot instrument (lekker op de groei gekocht!) niet met plezier zullen oefenen, dan gaat de lol in de muziekles er ook af. Heb je een instrument dat je onder controle hebt, dan doet oefenen geen pijn in je arm omdat je een onnatuurlijke beweging moet maken en zul je met veel plezier je instrument oppakken om te oefenen.

Ouders waarderen de uitleg en constateren al gauw hoe zonde ze het vinden dat ze zelf nooit een instrument hebben leren spelen. Dan hebben we goed nieuws: De Gooische Muziekschool heeft al jaren een aanbod “Nooit te oud om te leren spelen”  

Muziek maken is gewoon leuk en het is heel aardig om vervolgens in de winkel ook een instrument voor de ouders te kunnen adviseren.

Herken je dat gevoel? Klik dan op de poster en kijk wat de Gooische Muziekschool voor jou aan mogelijkheden heeft! Veel speelplezier, al of niet samen met je kinderen of met leeftijdgenoten!