Ontdek de magie van muziek deze feestdagen met het perfecte cadeau: een ukelele! Deze vrolijke instrumenten zijn niet alleen eenvoudig te leren bespelen, maar brengen ook direct een glimlach op ieders gezicht. Speciaal voor jonge muzikanten tussen 5 en 7 jaar is de ukelele het ideale alternatief voor een eerste gitaar. De sopraan en concert maten zijn het meest geliefd, maar ontdek ook de reisvriendelijke varianten met een kunststof body en een rijk geluid dankzij het houten bovenblad. Geef dit seizoen het geschenk van vreugde en muzikaliteit – geef een ukelele!

Muziekcentrum Schimmel heeft ukeleles van verschillende merken, maar is ook officieel Flight dealer.

Als u op zoek bent naar een uke om altijd mee te nemen, waar u ook heen gaat, dan is een reisukelele de beste optie op de markt. Met een body van ABS en een gelamineerd lindenblad zal de geluidskwaliteit van deze ukeleles u versteld doen staan. Wat echt uniek is aan Travel ukes is hoe duurzaam, resistent en onderhoudsarm ze zijn. Vanwege dat alles zijn ze perfect voor kinderen, reizigers en avonturiers.

Edelstenen. Ze verblinden en betoveren met hun prachtige kleuren. Dat was het idee achter de Flight Gemstone-serie: ukeleles maken die er fantastisch uitzien en verrassen door de kwaliteit van hun bouw en geluid. Uit deze collectie juweeltjes heeft Muziekcentrum Schimmel een paar mooie exemplaren liggen uit de DUC-380 serie. Vooral het geluid van deze concertukeleles doet velen verbazen. Ze zijn er in Jade, Amber, Coral en Topaz. Uiteraard zijn ze voorzien van een stevige Flight gigbag.