Bladmuziek voor blaasinstrumenten
pianoboek 70 hits
Liedjes de overal gespeeld worden
U vraagt wij printen

Bladmuziek kopen doe je bij Muziekcentrum Schimmel. Muziekcentrum Schimmel is de aanbieder van bladmuziek in de regio ‘t Gooi. Een aantal titels in het bijzonder staan in onze webshop.

Lesboeken

Voor jouw muziekles hebben we de lesboeken in de webshop staan. Of het nu gaat om pianoles, gitaarles, vioolles, blokfluitles of andere blaasinstrumenten, de methodes die op de Gooische Muziekschool worden gehanteerd bestel je online. Je kunt de bestelling later versturen, maar er ook voor kiezen om af te halen in de winkel naast de school.

Easy Piano

Bijzonder populair zijn de pianoboeken in de easy piano serie. Een breed spectrum van populaire muziek in eenvoudige pianopartijen. Bovendien zijn alle songs voorzien van teksten en (gitaar) akkoorden, dus gitaristen en keyboardspelers kunnen er ook prima mee uit de voeten.

Bij de titels in de webshop staan de songs gespecificeerd.

Bijzondere uitgaven

Muziekcentrum Schimmel heeft meer dan 2.000 titels in voorraad. Klanten komen naar hartenlust snuffelen in onze bladmuziekbakken! Komen we bijzondere uitgaven tegen, dan plaatsen we die in onze webshop. Uiteraard voorzien van de hele lijst aan songs. 

Op zoek naar een bepaald nummer?

Je kunt bij Muziekcentrum Schimmel terecht voor bijna alle titels. We bestellen ze graag in songbooks voor je. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om de betreffende song of het betreffende muziekstuk los aan te bieden. Muziekcentrum Schimmel heeft namelijk toegang tot de database van ’s werelds grootste aanbieders van digitale bladmuziek. De database wordt beheerd door ’s werelds beste bladmuziekuitgevers, waardoor we een enorme bibliotheek van bladmuziek aan kunnen bieden tegen een lage prijs.

Deze online-on-demand bladmuziekdienst levert professioneel geschreven, legale en veilige bladmuziek die in onze winkel voor je wordt uitgeprint. Van een groot aantal songs is ook een audio backing track te bestellen en de bladmuziek is op maat te verkrijgen.

Op maat wil zeggen dat je kunt kiezen voor bladmuziek, bladmuziek met songtekst en gitaarakkoorden, gitaartabs, akkoorden voor andere snaarinstrumenten en bladmuziek in de door jou gewenste toonsoort, het gewenste ritme (BPM) en voor het gewenste instrument!