Uitproberen van een Roland LX piano

Adviesgesprek

Met een adviesgesprek ervaar je vooraf hoe jouw elektrische piano of drumset werkt en klinkt. Dus voor je aanschaft eerst proberen! Laat hier je gegevens achter en wij maken een afspraak.

Adviesgesprek

Naar welk instrument gaat de belangstelling uit

10 + 5 =

Je wilt een muziekinstrument aanschaffen

Kies voor een adviesgesprek met Muziekcentrum Schimmel. De aanschaf van een muziekinstrument of geluidsinstallatie doe je niet zomaar. Aangenomen dat je een instrument vooraf wilt proberen, bieden we je de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze winkel. In de eerste plaats om de werking zelf te ervaren. In de tweede plaats ook omdat je zeker wilt weten dat je de juiste keuze maakt.

Wij hebben in de winkel verschillende instrumenten klaarstaan. Daarnaast beschikken wij over een aantal studio’s waarin u het instrument kunt uitproberen.

Muziekcentrum Schimmel biedt bij een aantal muziekinstrumenten de mogelijkheid om het instrument via huurkoop aan te schaffen. Het is denkbaar echter dat er een aantrekkelijkere optie is. In de winkel vertellen wij graag hoe dit werkt en in welke situaties huurkoop een passende oplossing zal zijn.

Heeft u belangstelling dan kunt u hier boven uw gegevens invullen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken voor een adviesgesprek.