Huur-koop contract

Als je gebruik wilt maken van huur-koop dan regel je dat in de winkel. Het is handig als we al vast het contract kunnen opstellen. Daarom vragen we je om de hiernaast gevraagde gegevens in te vullen. Bovendien kun je aanklikken om welk instrument het gaat. Rond het formulier af door op de verzendknop te klikken.

Instrument afhalen

Wij zullen contact met je opnemen om aan te geven wanneer het instrument kan worden afgehaald. De borg en de eerste huurtermijn van 3 maanden betaal je bij afhalen. Voor de vervolgtermijnen ontvang je steeds weer aan het begin van de termijn de factuur. Deze dient binnen 14 dagen te worden betaald aan Muziekcentrum Schimmel.

Huurkoop, de keuze van veel leerlingen.

Het aanschaffen van muziekinstrumenten door leerlingen gebeurt vaak via huurkoop. Je betaalt iets meer over de hele looptijd genomen, maar daar staat tegenover dat je ook drie momenten hebt om de huurkoop tussentijds te beëindigen. De betaalde borg krijg je dan terug en je hebt dan alleen de huur in de betreffende periodes betaald.

Waarom zou je voor huurkoop kiezen?

Muziekcentrum Schimmel levert in huurkoop altijd een nieuw instrument, immers, we gaan er van uit dat het uiteindelijk jouw eigendom wordt. Desondanks kan het voorkomen dat het instrument je niet past of de belangstelling uitgaat naar een ander instrument. Kinderen kunnen wat dat betreft best wat grillig zijn. 

 

Aanvraag huur-koop

Instrument

Privacy verklaring

1 + 9 =