Bladmuziek op maat!

Op zoek naar een bepaald nummer? Muziekcentrum Schimmel biedt bladmuziek op maat!

Je kunt bij Muziekcentrum Schimmel terecht voor bijna alle titels. We bestellen ze graag in songbooks voor je maar hebben nu de mogelijkheid om de betreffende song of het betreffende muziekstuk los aan te bieden. Muziekcentrum Schimmel heeft toegang tot de database van ’s werelds grootste aanbieders van digitale bladmuziek. De database wordt beheerd door Hal Leonard en Music Sales, ’s werelds beste bladmuziekuitgevers, wat betekent dat we een enorme bibliotheek van bladmuziek aan kunnen bieden tegen een lage prijs.

Deze online-on-demand bladmuziekdienst levert professioneel geschreven, legale en veilige bladmuziek die in onze winkel voor je wordt uitgeprint. Van een groot aantal songs is ook een audio backing track te bestellen en de bladmuziek is op maat te verkrijgen.

Op maat wil zeggen dat je kunt kiezen voor bladmuziek, bladmuziek met songtekst en gitaarakkoorden, gitaartabs, akkoorden voor andere snaarinstrumenten en bladmuziek in de door jou gewenste toonsoort, het gewenste ritme (BPM) en voor het gewenste instrument!

Op zoek naar lesboeken?

Muziekcentrum Schimmel levert de lesboeken die het meest worden gebruikt door de docenten van de Gooische Muziekschool. Op voorraad in de winkel maar ook online te bestellen en af te halen als je naar les gaat. Neem maar eens een kijkje bij de verschillende instrumenten zoals ze hieronder staan aangegeven.