FEBRUARI 2023

TROMPET

Omdat De Gooische Muziekschool dit seizoen haar 30 jaar jubileum viert staat elke maand een ander instrument als “instrument van de maand” centraal. Februari staat in het teken van de trompet.

Muziekcentrum Schimmel is hofleverancier van De Gooische Muziekschool en geeft in februari 10 % korting op de aanschaf van  trompetboeken. Er zijn verschillende titels met lekker veel songs, evenals een serie Trumpet Play Alongs. Dan kun je meespelen met goed klinkende backingtracks! Bestel in de webshop met de kortingcode TROMPET.

Muziekcentrum Schimmel adviseert graag bij de aanschaf van een trompet. Als je trompet gaat leren spelen, dan is thuis oefenen een must en dan moet je wel over een goede trompet beschikken. Belangrijk is te weten wat de mogelijkheden zijn met dempers als je rekening moet houden met de buren!

Voor koop en huurkoop biedt Muziekcentrum Schimmel trompetten aan van de merken Jupiter, Stuart Ellis, Stagg en Purcell. 

Muziekcentrum Schimmel heeft ook accessoires en onderhoudsproducten in voorraad. Je zult maar net verlegen zijn om een borsteltje om je mondstuk schoon te maken, olie om de ventielen soepel te laten werken of een poetsdoek om je trompet weer overal te laten shinen!

Wij verkopen ook trompetstandaards en dempers, kortom, geef deze maand nog eens even extra aandacht aan je trompet!