Duik terug in de tijd van de legendarische Roland-synthesizers met deze prachtige E-86. Hoewel hij misschien oud is, straalt deze synthesizer nog steeds kracht en klasse uit, en levert hij de iconische geluiden waar Roland om bekend staat.

De Roland E-86 beschikt over een breed scala aan hoogwaardige klanken en functionaliteiten, waardoor het een must-have is voor zowel verzamelaars als muzikanten die op zoek zijn naar dat unieke vintage geluid. Met zijn intuïtieve bedieningselementen en verfijnde geluidsmogelijkheden is deze synthesizer een ware inspiratiebron voor creativiteit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Polyfonie: 64 stemmen
  • Klanken: meer dan 600
  • Stijlen: 130
  • Geïntegreerde effecten: Reverb, Chorus
  • Aansluitingen: MIDI, Audio Out, Aux In, Sustain

Deze Roland E-86 is zorgvuldig onderhouden en verkeert in uitstekende staat, klaar om opnieuw een plekje te veroveren in een studio of op het podium. Het is een tijdloos stuk muzikaal erfgoed dat klaar staat om nieuwe muzikale avonturen te beleven.

Prijs: € 250,00

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Mis deze kans niet om een ​​stukje muziekgeschiedenis in handen te krijgen!

Locatie:

Muziekcentrum Schimmel
Dr. Schaepmanlaan 6
1402 BT  Bussum
035-6852623
info@muziekcentrumschimmel.nl