Ukelele, waarom niet?

Het is voortdurend Ukelele Party bij Muziekcentrum Schimmel. De ukelele is een makkelijk te leren muziekinstrument. Er wordt gezegd dat de ukelele de blokfluit  van de toekomst is! Daarom heeft de Gooische Muziekschool een hele set ukeleles bij ons gekocht die frequent worden ingezet in basisschoolklassen. Ook docenten komen steeds vaker langs om een ukelele te kopen.

Ukeleles nemen in het assortiment van Muziekcentrum Schimmel een belangrijke plaats in. Muziekcentrum Schimmel verkocht eerst vooral de polycarbonaat (plastic) ukeleles en een enkele houten. Inmiddels zijn er meerdere houten ukeleles aan het assortiment toegevoegd in verschillende kwaliteiten. Een complete Ukelele Party, dus.

Ben jij op zoek naar een mooie ukelele, kom dan langs bij Muziekcentrum Schimmel om de instrumenten met elkaar te vergelijken. Beleef de vrolijke klank en ontdek de kenmerken van elk van de ukeleles.

Heb je al een ukelele? Dan is het misschien leuk om de hand-out te downloaden. Deze hand-out met akkoorden pictogrammen en 4 liedjes  hebben wij meegegeven bij onze ukeleleparty in 2019.

Zoek je repertoire om te spelen? Dan is dit boek zeker de moeite waard!