Wij maken muziek maken leuk!

Vanuit De Gooische Muziekschool is in het jaar 2000 een eigen kwalitatieve muziekwinkel gestart:  “Muziek maken is superleuk en belangrijk voor iemand z’n ontwikkeling. Daarom willen wij muziek maken zo leuk mogelijk maken voor iedereen. Zowel starters als gevorderde muzikanten krijgen bij ons een professioneel advies, met alle aandacht voor iemands kwaliteiten en voor de juiste lesmethodes. Daarbij hoort ook een gevarieerd assortiment aan goede muziekinstrumenten en toebehoren. De kennis van muziekonderwijs bij al onze medewerkers vormt de basis van de unieke service van Muziekcentrum Schimmel. Kom langs en ervaar het zelf.”

Advies vanuit Muziekonderwijs

Leuk dat internet winkelen, maar bij je keuze voor een instrument is een professioneel advies van een expert onovertroffen. Onze medewerkers zijn tevens muziekdocenten en spelen zelf in diverse gezelschappen: bij hen voel je je thuis en word je met kennis en ervaring geholpen.

Passend Assortiment

Koop een instrument dat past bij je niveau. Wat je ook speelt, bij ons kun je terecht. Gitaren, drums en toetsen, maar ook blaasinstrumenten, accessoires en bladmuziek. Ook bij ons online te koop.

Scherpe
Aanbiedingen

Wij zijn ook niet gek en hebben je graag als klant. Als het even kan, zetten we een paar lekkere aanbiedingen neer. Vraag naar het actuele kortingsaanbod.

En
Verder

Onderhoud en reparatie. Heel veel bladmuziek. Gratis parkeren. Overzichtelijke online shop. En een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Je komt ons overal tegen! Muziekcentrum Schimmel is De Muziekwinkel van ’t Gooi!

Coen Schimmel

Coen Schimmel

Directeur

Coen speelt zelf trombone. Hij is een pragmatische en inventieve teamspeler. Verder is hij toegankelijk en zeer klantvriendelijk. Hij houdt van uitdagingen.

Huub Baaij

Huub Baaij

Verkoper

Huub heeft een passie voor winkels en muziek. Als drummer begeleidt hij 2 koren en speelt hij bij een begeleidingsband die jazz- en popnummers speelt. Een specialist in slagwerk, maar ook piano en gitaar kent hij goed.