Laat je muziek vliegen

 

Flight is gevestigd in Slovenië en is uitgegroeid tot een internationaal merk dat over de hele wereld wordt gedistribueerd. Het bedrijf heeft een jonge en energieke uitstraling, een uitgesproken stijl en een bewuste focus op het imago van het merk. Flight heeft een zeer actieve online community. Hoewel Flight bekend staat om zijn ukeleles uit de innovatieve Travel Series, blijft het bedrijf zijn aanbod uitbreiden.

Inmiddels kunnen wij via een van onze leveranciers ook Flight ukeleles kopen, dus zijn ze nu ook verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel. Neem eens een kijkje in onze webshop en zie welke modellen wij hebben toegevoegd. We moedigen je aan om  je muziek “een vlucht” te laten nemen.

Elk jaar publiceert de beroemde Southern Ukulele Store zijn top 10 van de beste ukeleles van dat jaar. In de afgelopen jaren bereikte Flight maar drie keer de top 10 met uiteenlopende types ukelele.

De komende tijd zullen we meer modellen aan onze webshop toevoegen. Houdt wel rekening met een levertijd van 3 tot 7 dagen. 

Voorlopig hebben we de Travel Serie en een aantal modellen uit de Natural Serie opgenomen. Kijk en luister vooral ook naar de video’s.