Kleurrijke Cadeautips voor de feestdagen

Muziekcentrum Schimmel heeft een uitgebreid assortiment ukeleles in verschillende maten, kleuren en materialen. En wat is er nu vrolijker en kleurrijker dan een ukelele om cadeau te doen met de feestdagen?

Ukelele spelen is makkelijker dan je denkt. De ukelele is een vrolijk snaarinstrument waar je al snel hele leuke muziek op kunt maken. Bovendien krijg je bij aankoop van een ukelele bij Muziekcentrum Schimmel toegang tot de ukeleleclub. In de ukeleleclub worden steeds weer nieuwe liedjes toegevoegd die eenvoudig zijn te spelen. De ukelele is een klein instrument is en dus makkelijk mee te nemen op reis, naar school, naar een feestje of barbequeparty. Als je ukelele speelt verzamelen mensen zich om jou heen. De ukelele heeft de kracht om snel onbekenden vrienden van elkaar te laten worden.

Natuurlijk kun je, net als bij andere snaarinstrumenten, hele dure ukelele’s kopen. De ukelele’s die Muziekcentrum Schimmel verkoopt zijn instrumenten met volwaardige gitaarmechanieken. Vooral de serie Poly Ukes is erg populair, vanwege de lage prijs en de vrolijke prints. Recent is er ook een hele collectie Flight Ukeleles aan het assortiment toegevoegd. 

Geef iemand die nog nooit gespeeld heeft een ukelele in zijn handen en  hij gaat proberen muziek te maken. Niemand ontsnapt aan de charme van de ukelele. Je kunt met een ukelele elke muziekstijl spelen en een ukelele leent zich prima om zang mee te begeleiden. Kinderen zijn dol op zingen en met een ukelele kunnen  ze zich al snel zelf begeleiden. Bovendien is het instrument heel geschikt als je wat kleinere handen hebt.

Muziekcentrum Schimmel heeft een groot aantal ukelele’s op voorraad, dus kom gewoon naar de winkel om er een te proberen. Kijk op onze website voor een overzicht van de meest populaire modellen.