JANUARI 2023

DRUMS

Omdat De Gooische Muziekschool dit seizoen haar 30 jaar jubileum viert staat elke maand een ander instrument als “instrument van de maand” centraal. Januari staat in het teken van de drums.

Muziekcentrum Schimmel is hofleverancier van De Gooische Muziekschool en geeft in Januari 10 % korting op de aanschaf van een drumset zowel bij aanschaf tegen de netto winkelprijzen, als bij huurkoop op de huurkoopwaarden.

Hoe huurkoop werkt kun je in deze video zien.

Muziekcentrum Schimmel adviseert graag bij de aanschaf van een drumset. Als je wilt leren drummen, dan is thuis oefenen een must en dan moet je wel over een goede drumset beschikken. Belangrijk is te weten wat de mogelijkheden zijn als je rekening moet houden met de buren!

In de akoestische drumsets biedt Muziekcentrum Schimmel drumsets aan van de merken Mapex, Stagg, Hayman en Gretsch. Een minder luid maar wel akoestisch alternatief is de Traps AC400. 

De meeste leerlingen kiezen echter voor de elektronische drumset. Met een elektronische drumset kun je op elk gewenst moment van de dag oefenen zonder dat je anderen tot last bent. Bovendien is het geluid op je hoofdtelefoon van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om mee te spelen met audiotracks die in de computer van de drumset zijn opgenomen. Ook is het altijd mogelijk om via de aux ingang een eigen geluidsbron in te voeren die je dan meehoort over de hoofdtelefoon. Muziekcentrum Schimmel verkoopt elektrische sets van Roland en Carlsbro.

Muziekcentrum Schimmel levert je ook de benodigde accessoires, zoals drumstokken, brushes, hotrods (voor zachter spelen), maar ook cymbals en percussie instrumenten, als ook dempringen, oefentips en practice pads. In onze webshop is het hele assortiment te zien.