Als je muziekvideo’s, webshows, podcasts of livestreams maakt met een telefoon of tablet, dan heb je de GO:MIXER PRO-X nodig. De geluidskwaliteit kan je presentatie immers maken of kraken. En de ingebouwde microfoon van je toestel is onvoldoende als je écht indruk wilt maken op je luisteraars en ze betrokken wilt houden. Met GO:MIXER PRO-X kun je tot zeven audio-invoerbronnen aansluiten en mixen met studiokwaliteit. Zo klink je altijd op je best, waar je ook bent.

Vanuit het hele land ontvangen wij telefoontjes “of hij er al is?”. De belangstelling is dus groot. Het goede nieuws is dat we ze eind september 2021 verwachten. We hebben de bestelde aantallen reeds verhoogd, omdat de oorspronkelijke bestelling op voorintekening al via onzer webshop is verkocht. Wil je hem eind september / begin oktober in huis hebben, dan is het advies om hem vast te bestellen.

Overtuigende sound.

Het publiek tolereert tot op zekere hoogte een matige videokwaliteit. Maar als het geluid slecht is, haken mensen meteen af. Je hebt veel moeite gestoken in wat je doet, dus verpest het niet met slechte audio. Gebruik je telefoon/tablet voor zijn geweldige videomogelijkheden, en laat de GO:MIXER PRO-X de audiomix taken overnemen met sound van topkwaliteit. Het maakt niet uit welke content je produceert: met de GO:MIXER PRO-X kun je jouw creativiteit in al zijn glorie demonstreren.

Audio van hoge kwaliteit op elk platform.

GO:MIXER PRO-X werkt met je favoriete streamingdiensten zoals YouTube, Zoom, Instagram en TikTok, zodat je altijd optimaal klinkt als je live gaat.

Ga solo.

GO:MIXER PRO-X is gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je een one-man-show bent. Hij heeft alle inputs die je nodig hebt voor je stem, een muziekinstrument, of allebei. De volume- en andere controls zijn duidelijk gemarkeerd en makkelijk vindbaar wanneer jij je in het moment verliest en de feel goed zit. En met de Loop Back-functie is het eenvoudig om play-along performances vast te leggen met songs uit de muziekbibliotheek van je toestel.