Kies hiernaast het boek van je keuze. Klik op de foto en zie wat het boek allemaal te bieden heeft. Met de oranje pijlen is het mogelijk door de serie te bladeren.

Hal Leonard, de groothandel waar Muziekcentrum Schimmel de bladmuziek inkoopt, is ‘s werelds grootste uitgever van gedrukte muziek, met de beste methodes voor het leren van gitaar, piano, band, orkest, plus publicaties voor het leren van vrijwel elk denkbaar instrument. Daarnaast distribueren ze andere gewaardeerde uitgevers, waaronder Berklee Press, Boosey & Hawkes, DeHaske Publications, Faber Piano Adventures, G. Henle Verlag, Robert King, Peermusic Classical, G. Schirmer, Schott, Willis en nog veel meer. 

Behalve dat hij nog steeds de leider is in gedrukte muziekpublicaties, heeft Hal Leonard ook het voortouw genomen op het gebied van digitale muziektechnologie. Hal Leonard ontwikkelde onder meer SheetMusicDirect.com wat ons de gelegenheid biedt om bladmuziek via ‘printing on demand’ aan te bieden. Daarbij kunnen we de muziekstukken in de gewenste toonsoort aanbieden.

Vanuit al die digitale mogelijkheden, heeft Hal Leonard een aantal series muziekboeken uitgegeven, waaronder deze ‘First 50 Songs You Should Play On…..”. Dankzij de schaalgrootte koop je naar verhouding veel titels voor een geringe prijs! De serie is populair bij onze klanten, zowel via onze webshop als ook in de winkel. Neem een kijkje op onze website en zie het aanbod per titel. Je kunt ook op de betreffende titel klikken om te zien wat het boek te bieden heeft. Van veel titels zijn ook voorbeeldpagina’s te zien.

Veel speelplezier gewenst!