De theaterafdelingen van de Gooische Muziekschool presenteren zich aan het einde van het seizoen in maar liefst 8 verschillende voorstellingen. 

De voorstellingen zijn niet alleen voor ouders, broertjes, zusjes of opa’s en oma’s, zolang er kaartjes zijn kunnen ook andere geinteresseerden kaartjes bestellen in onze webshop.

Singer Laren

Oude Drift 1
1251 BS Laren

Theater Concordia

Graaf Wichmanlaan 46
1405 HB Bussum

Maar liefst 8 producties van de Gooische Muziekschool, twee in Singer Laren en zes in Concordia Bussum

Het verhaal gaat over de koning van een bijzonder koninkrijk, gevuld met dieren. De grote verassing komt aan het begin wanneer aangekondigd wordt dat de koning van de dieren jarig is en er een defilé/optocht/carnaval zal zijn van verschillende dieren uit het koninkrijk. Tot ieders verrassing komt er geen groot/machtig dier uit de coulissen, deze koning blijkt namelijk: Billie de Kip!

Een leuke preview van de optredens die gaan komen. We starten met een gezamenlijke start van alle groepen. Lekker meezingen en genieten.
Dan komen de groepen apart in actie met de musicals De Kleine Prins, Narnia, de Lion King, Grease en Assepoester. Tot slot ook weer een gezamenlijk optreden van alle groepen en ook hier weer lekker meezingen.

Kaartjes voor alle voorstellingen zijn via de webshop van Muziekcentrum Schimmel te bestellen. Klik op de knop hiernaast of op de afbeelding.

 

Het verhaal begint met de piloot die terugkijkt op het verhaal van zijn ontmoeting met de Kleine Prins en het verhaal van hoe de Kleine Prins op aarde terecht kwam. Helemaal alleen woonde de Kleine Prins op een piepkleine planeet met als enige gezelschap een roos. Tot hij op een dag besluit om op reis te gaan om de rest van het heelal te ontdekken en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Tijdens deze voorstelling, staan de scènes over Harry Potter onder een vergrootglas. We zien Harry bij de gemene oom en tante. De redding van Harry Potter door de goede Hagrid, de terrein knecht van Zweinstein: de toverschool, de plek waar Harry het liefste is en gewoon zichzelf kan zijn. Echter er is een vreemde geheime kamer … en een bizarre nieuwe docent “Verweer tegen de Zwarte Kunsten”. Wanneer een oude vijand verschijnt wordt het menens en is er haast geboden om levens te redden.

Als in Engeland de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, gaan Peter, Susan, Edmund en Lucy in de zomervakantie logeren bij een oude professor in een groot huis op het platteland. Op een regenachtige dag ontdekt de kleine Lucy in een lege kamer van het huis een geheimzinnige kledingkast. Als Lucy zich in de kast probeert te verstoppen, loopt ze zomaar een andere wereld binnen, het land van Narnia!

In de Leeuwenkoning of Lion King, zoals de film ook wel genoemd wordt, volgen we het verhaal van Simba. Een leeuwenwelpje dat in de koninklijke familie van de Savanne wordt geboren. De wereld ligt aan zijn voeten, maar voor de eigenwijze Simba is dat niet genoeg. Hij drijft zijn adviseur tot waanzin en neemt het niet zo nauw met de regels. En dat komt hem duur te staan!

Grease vertelt het bekende verhaal over Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar blijken ze tot hun verbazing bij elkaar in de klas te zitten. De stoere Danny schaamt zich voor zijn vrienden, de T-birds en ziet Sandy niet meer staan. Daarop besluit Sandy lid te worden van de stoere Pink Ladies.

Assepoester’s moeder gaat opeens dood, en haar vader trouwt met een andere vrouw. Maar haar stiefmoeder is gemeen, ruw, net zoals haar dochters. Haar stiefmoeder laat Assepoester alle vieze klusjes in huis doen. Opeens krijgen ze een uitnodiging: de prins zoekt een vrouw om er mee te trouwen, dus organiseert hij een bal. Assepoester wilt er zo graag naar toe, maar dat mag niet van haar stiefmoeder. Alleen de stiefzusjes mogen naar het bal.