Wat ik nou zo leuk vind aan de zaterdagochtend is dat we instrumenten kunnen uitproberen zonder anderen tot last te zijn. Door de week houden we toch wat meer rekening met de collega’s van de Gooische Muziekschool, die boven zitten. Dochter kwam onze Traps drums proberen (die staat nu op het verlanglijstje) en ik heb moeder even de zojuist geleverde Leonardo Elektrische viool in haar handen geduwd. Versterkt over de NU>X Migfhty 40 BT hadden we pure rock&roll in de winkel!

Traps drums

Onze Traps drums zijn een mooi alternatief voor wie thuis wil drummen en een elektrisch drumstel niet echt genoeg vindt. De Traps drums zijn in decibel ongeveer half zo hard als een akoestisch drumset. Het is ook een prima oplossing voor drummers die wat zachter willen spelen, zoals jazz drummers of als je bijvoorbeeld bij een koor drumt.

Elektrische violen

Het voordeel van een elektrische viool is dat je een flinke reductie hebt van het geluid. Helemaal stil is hij overigens niet, maar met de bijgeleverde hoofdtelefoon speel je zo hard als je eigen oren prettig vinden. Voor je omgeving klinkt het alsof de radio zachtjes aan staat.