Na het grote succes van vorig jaar kan een vervolg op het muziekprogramma CHANSONS met MATTHIJS VAN NIEUWKERK en ROB KEMPS natuurlijk niet uitblijven. De opnames voor dit programma in Parijs zijn zo’n beetje afgerond, de montage voor een nieuwe serie vindt nu plaats. We zijn benieuwd of er weer zoveel chansons er nu weer terug te vinden zijn in de verschillende titels die in onze winkel op voorraad zijn. Uiteraard ook via onze webshop te bestellen. Klik op een van de titels hiernaast en vindt de hele lijst van chansons die in de verschillende boeken staan.

Muziekcentrum Schimmel in Bussum, aan de Schaepmanlaan 6 (bij De Gooische Muziekschool) heeft meer dan 5000 titels in voorraad en is nog maar de enige aanbieder van bladmuziek in de regio!

Als je geen boek vol met songs wilt, maar een specifiek nummer zoekt, dan kunnen wij die vast voor je uitprinten vanuit de database waartoe wij toegang hebben. Deze titels kosten, afhankelijk van de instrumentatie en het soort arrangement tussen de € 2,99 en € 4,99 per stuk.