Op social media zijn vele creatieve uitspattingen te zien, zoals ook muzikale performances. Daarbij wordt al of niet gebruik gemaakt van live stream. 

Om een goede performance te kunnen geven, kunnen wij je een aantal producten adviseren die ik hier graag even toelicht. Als je op een foto klikt, dan opent het product en kun je alle informatie zien

Roland Go:Mixer en Roland Go;Mixer Pro

Met Roland GO:MIXER is het heel eenvoudig om hoogwaardige audio op te nemen voor muziekvideo’s of andere videobeelden die je met je smartphone maakt. Plug simpelweg GO:MIXER in tijdens het spelen om een loepzuivere stereo soundtrack op te nemen voor je video. Meerdere inputs staan ter beschikking om een microfoon, muziekinstrumenten en mediaspelers aan te sluiten; en die vervolgens live te mixen terwijl je een video opneemt. Voorkom matige opnames of opnames met hinderlijke bijgeluiden. Daarnaast voorkom je dat je achteraf moet monteren. Anders gezegd:  je kunt nu meteen audio van topkwaliteit via één eenvoudige handeling vastleggen. GO:MIXER is de ideale oplossing voor het toevoegen van een professionele touch aan de sound van je social media video’s; waardoor je meer views scoort én meer volgers aantrekt! DE Go: Mixer Pro heeft als extra’s de koppeling aan de video app van Roland en de extra effecten op de mixer.

In beide mixers zit een optie om het zanggeluid op een youtube filmpjes te dempen zodat je zelf mee kunt zingen.

Behalve een uitstekend geluid, waarvoor de Go:Mixer een prima accessoire is, wil je ook een beetje knap in beeld verschijnen. En kom je voor de vraag te staan: waar laat je alles wat je nodig hebt?

Ook hier hebben we een oplossing voor met de Ring Light.  De Ring Light 25 is een perfecte tool om meer licht te brengen in een indoor/outdoor video shoot. Ook voor live show, modefotografie en make-up tutorials , YouTubing, Vlogging, enz. uitstekend te gebruiken. De lamp heeft een 25 cm brede ring voorzien van energiebesparende LED’s met een hoge kleurweergave. Via de controller kun je kiezen uit drie verschillende lichtmodi; wit, warm en natural en 10 niveaus van instelbare lichtsterkte. Op die manier kun je altijd wel het perfecte licht vinden voor iedere situatie! De smartphonehouders zijn compatibel met de meeste gangbare smartphones. De RL25-ringlamp is compatibel met elke USB-oplaadpoort van bijvoorbeeld laptop, pc, powerbank, telefoonlader, USB-oplader, enz.

De RL20 is een complete ringlamp set, speciaal ontworpen voor live streaming, video chatten, tutorials, make-up en het maken van professionele selfies. De lamp is een kleinere versie van de RL25.

De beide opties, de 20 voor een tafelstandaard en de 25 voor een floor stand hebben beiden 2 houders voor smartphones en een microfoonstandaard.

Met de Stagg SMP-435 beschik je over een set degelijke, zeer betaalbare in-ear oordopjes voor het stevige monitor-werk. Ook uitstekend te gebruiken in combinatie met alle tools die hierboven staan beschreven.

Deze 4-web in-ears hebben een breed frequentiebereik en zijn erg gevoelig. Zo hoor je alle details in de sound tussen frequenties tot 10 Hz laag en tot 40 kHz hoog. Het pure, gebalanceerde geluid wordt weergeven door een 4-weg driversysteem dat bestaat uit twee dynamische drivers en twee gebalanceerde armaturen. De dynamische drivers worden in de SPM-435 gebruikt vor  bass- en laag-tot-middenhoge frequenties, wat resulteert in een zeer rijke basreproductie. De gebalanceerde armaturen focussen zich op de hoge en soepele high-mid frequenties. Zo geniet je van een rijke, neutrale geluidsreproductie die uitstekend geschikt is voor monitorwerk!