NU>X versterkers en accessoires voor gitaar/basgitaar

Van het merk NU>X hebben we een aantal producten in het assortiment opgenomen. Je vindt ze in de webshop bij de gitaarversterkers en de wireless connections (Audio).

De Mighty Air BT is een 10 watt gitaarversterker met een BT plug, waarmee je draadloos kunt spelen. Met de Mighty App zijn alle effecten en amp imitaties te bereiken. Ook meespeelsongs in de app. De 10 watter kost € 185,=

De Mighty Air BT combo versterker is te koop in 20 of 40 watt uitvoering. De 40 watt staat in de winkel en kan worden uitgeprobeerd. Ook hier weer veel mogelijk met de Mighty App. De 20 watt combo kost € 159,= en de 40 watt € 199,=. Qua mogelijkheden kan deze combo zich meten met de veel duurdere Boss Katana.

Voor de akoestisch spelende gitarist is er de NU>X Stageman. Deze Amp heeft gescheiden kanalen voor gitaar en microfoon en is er in een 50 watt en 80 watt uitvoering. De 50 watt kost € 259,= en de 80 watt € 379,=. Uiteraard is hier ook de Mighty App bruikbaar.Je kunt het bijpassende pedaal, waarmee o.a. loops en drums kunnen worden toegevoegd voor € 69,= aanschaffen.

Voor de draadloze verbinding tussen gitaar en amp is er de NU>X  wireless gitaar. Deze set kost € 99,=

Silent oplossingen met de NU>X Gitaarplug (€ 19,95) en de NU>X Mighty Plug (€ 69,95). De laatste is met de Mighty App te combineren.