Really Easy Piano Motown Hits


Deze editie van de populaire Really Easy Piano-serie bevat 19 Motown-hits, gearrangeerd voor eenvoudige piano met songteksten en akkoordbegeleidingen. Inclusief melodienoten en handige hints en tips om je te helpen je prestaties te perfectioneren.

  1. Abc
  2. Ain’t No Mountain High Enough
  3. Ain’t Nothing Like The Real Thing
  4. Baby Love
  5. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  6. I Heard It Through The Grapevine
  7. Let’s Get It On
  8. My Guy
  9. Please Mr. Postman
  10. Reach Out I’ll Be There
  11. Stop! In The Name Of Love
  12. The Tears Of A Clown
  13. The Tracks Of My Tears
  14. What Becomes Of The Brokenhearted?
  15. Where Did Our Love Go
  16. You Are The Sunshine Of My Life
  17. You Can’t Hurry Love
  18. You Keep Me Hangin’ On
  19. You’Ve Really Got A Hold On Me

1 op voorraad

Categorieën: ,