MAART 2023

PIANO

Omdat De Gooische Muziekschool dit seizoen haar 30 jaar jubileum viert staat elke maand een ander instrument als “instrument van de maand” centraal. Maart staat in het teken van de piano.

Muziekcentrum Schimmel is hofleverancier van De Gooische Muziekschool en geeft in maart 10 % korting op de aanschaf van  pianoboeken uit de serie Really Easy Piano. Er zijn maar liefst 57 titels met lekker veel songs. Bestel in de webshop met de kortingcode 23REP.

In maart introduceren wij de Roland FP-E50, gebaseerd op de karakteristieke kwaliteiten van de FP piano’s gecombineerd met de uitgebreide mogelijkheden van de Roland backing keyboards.

Voorts hebben we de herintroductie van de FP-10. Hiervoor hebben we een prijsdoorbraak gemaakt: je koopt een karakteristieke Roland FP piano nu voor nog geen € 500!

Uiteraard blijven de activiteiten van de Gooische Muziekschool ook niet onvermeld. In de maand van de piano vindt voor de 16e keer het pianofestival plaats. Deze keer in Naarden, bij Andreas. Klik op de poster voor meer informatie.