Klassieke gitaren
Akoestische gitaren
Elektrische gitaren

Blaasinstrumenten kopen

Ben je op zoek naar een blaasinstrument dan heeft Muziekcentrum Schimmel in Bussum het juiste aanbod voor jou. Of je nu op zoek bent naar een trompet, een saxofoon, een klarinet of een dwarsfluit: Muziekcentrum Schimmel heeft uit de collectie van Jupiter een selectie uitstekende instrumenten gemaakt. 

Ga je blokfluit spelen? Dan kun je bij Muziekcentrum Schimmel terecht voor blokfluiten van de merken Möllenhauer, Moeck en Aura. De blokfluiten die we van deze merken hebben geselecteerd worden ook aanbevolen door onze docenten.

Accessoires

Hoewel de instrumenten allemaal in een stevige hoes worden afgeleverd, zijn er aanvullend nog accessoires te bedenken die je zou kunnen gebruiken bij het instrument. Wat te denken van een standaard voor het instrument of een muziekstandaard voor je bladmuziek. Ook voor het onderhoud zijn er de juiste middelen bij ons te koop.

Rieten

Voor de houtblazers hebben wij een assortiment rieten van Vandoren in onze webshop staan. 

Klik op de foto’s om naar het gewenste assortiment te gaan.

Bladmuziek

Uiteraard kun je bij Muziekcentrum Schimmel ook terecht voor de benodigde bladmuziek. De lesmethodes die door de Gooische Muziekschool worden gehanteerd zijn via onze web shop te bestellen.

Speciaal voor leerlingen hebben wij een mogelijkheid om instrumenten in huurkoop te verkrijgen. Elders op deze site is daar meer over te lezen.